שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/03/2013 | 18:02 | מאת: נועה

שלום בזמן קיום יחסים וגם בזמן חדירה של עצבעות יש לי הרגשה חזקה של פיפי קקי ואני לא נהננת מקיום יחסי המין.האים יש משהו לעשות ?אשמח לעזרה

שלום לך, בשל קרבת האיברים כמו הרחם ושלפוחית השתן יכולה להיות תחושה כזאת בעת קיום יחסי מין מידי פעם. מה שהייתי מציעה לך הוא אולי לחפש תנוחות שפחות לוחצות על האזור וגורמות לך לתחושה שונה. במידה ותתקשי בכך שווה שתתייעצי אולי עם רופא אורוגניקולוג שיוכל לתת מספר המלצות שיסייעו. שיהיה חג שמח אפרת

מנהל פורום מין ומיניות