קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/03/2013 | 13:18 | מאת: אני

שלום, קיימתי פעם אחת יחסים . אני מבינה שאינני בתולה כבר. השאלה שלי היא האם רופא יכל לראות באולטרסאונד שאני לא בתולה כבר? אני באה ממגזר שאסור לקיים יחסים לפני החתונה . כך שאם אלך לרופא ואומר לו שאני בתולה והוא יעשה לי אולטרסאונד כמו של בתולות , האם הוא יראה שאני כבר לא? תודה .

שלום לך, השאלה למה את קוראת קיימתי יחסים? פיזית אם היתה חדירה את לא בתולה. לגבי הבדיקה מציעה לך להתייעץ עם רופא נשים בנושא. בלי קשר קיימת סודיות רפואית בינך לבין רופאך אם את חוששת מכך. והכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך בינך לבינך קודם כל לגבי מיניותך ומעשייך. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות