דחוף לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/02/2013 | 00:45 | מאת: יעל

שלום אני נורא חוששת כבר חודשיים לא קיבלתי מחזור אבל עשיתי בדיקת דם ואין היריון ההסבר היה אחר כנראה אבל הרופאת נשים אמרה לי לקנות גלולות למניעת הריון ,היום היה היום הראשון שנטלתי את הגלולה בחיים ולרוע המזל נקרע הקונדום בעת קיום יחסי המין באותו היום ולכן הוא לא היה מוגן,האם צריך לקנות פוסטינור למרות שלא הייתה גמירה או שמא להסתפק בנטילת גלולה ביום השני. ולא לדאוג?

שלום לך, זו שאלה שאני מאד ממליצה להפנות לרופאת נשים. שיהיה יום טוב אפרת

מנהל פורום מין ומיניות