מפריע לי שהבן זוג צופה בפורנו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/02/2013 | 23:51 | מאת: שני

היי, זאת פעם ראשונה שאני כותבת הודעה בפורום פשוט אני מרגישה חסרת אונים ואין לי את מי לשתף. אני חיה עם החבר שלי כבר כמעט שלוש שנים. הכל היה מושלם בהתחלה הרגשתי שהוא כל כך שונה מכולם, אך בזמן האחרון גיליתי שהוא צופה בפורנו (מה שלא היה עושה לפני שנה בערך)כל כך התעצבנתי ונפגעתי מזה. אני מרגישה מאז חסרת בטחון כאילו שאני כבר לא מספיק טובה ויפה בשבילו וכל מה שמענין אותו זה ציצי ותחת גדולים ויפים יותר משלי. אני נחשבת לבחורה מאוד יפה ובכל מקום מתחילים איתי. אני פשוט לא מבינה מה אני עושה לא בסדר , ואני משתדלת לתת את כל כולי בשביל שהוא יהנה בזמן הסקס. הבעיה היא שדיברתי איתו בהתחלה שזה מפריע לי ואמרתי לו שזה מאוד פגע בי , בהתחלה הוא הכחיש אבל אחרי ריבים הוא הודה והצטער על כך , למרות שגם אחרי שדיברנו הוא ממשיך להתסכל על פורנו ואני מוצאת את עצמי כבר פרנואידית , כל פעם שאני יוצאת מהבית ואני יודעת שהוא בבית לבד אני ישר חושבת מה הוא עושה ושבטוח שהוא מסתכל על בחורות עכשיו . אני מרגישה חסרת אונים לחלוטין! מישהו יכול לייעץ לי אולי מה לעשות? כי לדבר איתו ושהוא יבטיח  שהוא לא יכנס יותר זה לא יעזור באמת .. תודה,שני

שלום לך, אני שומעת את כאבך ואת התסכול הגדול שאת חשה סביב העובדה שבן זוגך צופה בפורנו. את מפרשת זאת בכך שאת אולי כבר לא מספיק טובה בשבילו, שהוא מחפש " ציצים ותחת" אחרים...למרות שאת מגדירה עצמך כבחורה יפה, את שואלת את עצמך מה את עושה לא בסדר ומנסה לעשות הכל כדי שהוא יהנה בזמן הסקס איתך.. בקיצור את מאשימה את עצמך בהתנהגותו של בן זוגך!! בואי ננסה להסתכל על הדברים אחרת מזווית קצת שונה, קודם כל שהאחריות על העובדה שבן זוגך צופה בפורנו היא קודם כל שלו ושלו בלבד. עניין פנימי שלו שכלל לא קשור אלייך, לכמה את יפה, כמה הוא אוהב ונמשך אלייך ולכמה טוב לו או לא טוב לו איתך במיטה. גברים רבים צופים בפורנו, והרבה גברים נוהגים לצפות בפורנו כבר שנים רבות. יתכן ומדובר בהרגל שהחל עוד לפני שהכיר אותך אפילו. השאלה הנשאלת כאן, היא מה קורה בקשר מעבר לפורנו שאת חשה כל כך לא בטוחה במשיכתו של בן זוגך אלייך ? ובעובדה שהעניין מפריע לך ויש להתייחס לכך או מצוא פתרון כלשהוא שיתאים לשניכם. צפיה של בן זוגך בפורנו מעידה על צורך שלו בכך בלבד , ללא קשר למה שקורה או לא קורה בינו לבינך וללא קשר לעובדה שנמשך או לא נמשך אלייך. הבעיה מתחילה אם הפורנו תופס חלק חשוב מחיי היום יום שלו , או אז מדובר בהתמכרות שמצריכה התייחסות טיפולית. העובדה שהוא ממשיך להסתכל על פורנו מראה על התלות הגדולה שלו בכך ועל חוסר היכולת שלו לשנות זאת לבדו. שווה שתנסי לשוחח איתו אולי ממקום קצת אחר, פחות " אסור" ויותר מנסה להכיר ולהבין מה מושך אותו לשם, מה שיגרום לך יותר להבין אותו ואולי לכם יותר להתקרב. אם תראי שהדבר ממשיך ואת מתקשה למצוא מרגוע לרגשותייך או לשוחח איתו, ממליצה לפנות לגורם טיפולי שיסייע לכם לבדוק את העניין. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך [email protected] או 0544905773. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות