אני מפחדת שהרסתי לעצמי משהו בגוף.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/02/2013 | 17:22 | מאת: לינה

אני לא יודעת אם זה קשור לנושא הפורום אבל אני לא יודעת למי לפנות ואני ממש דואגת... חבר שלי כבר קרע לי את קרום הבתולין עם האצבעות, ואני יודעת את זה כי אחרי זה היה לי דם על התחתונים. כשעשינו את זה פעם ראשונה לא ירד דם, וגם בפעם השנייה. בפעם השלישית ניסינו תנוחה מסוימת שגרמה לו לחדור יותר למטה, ואני לא יודעת אם זה בגלל פצע גילוח או משהו כזה אבל ממש כאב לי ואחרי שהוא שאל אם אני רוצה להמשיך גילינו שירד לי משם דם. הייתי אמורה לקבל מחזור בין הימים האלה, יכול להיות שזה זה? כי עכשיו עבר יום ופתאום יש לי המון דם ואני לא יודעת אם זה מחזור או שזה משהו שקרה.

שלום לך, יכול להיות שאת סתם מודאגת וזה רק מחזור... עם זאת, אם עדיין יש דימום ואם את ממש מודאגת שווה שתפני לרופא נשים לבדיקה לראות שהכל בסדר. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות