בעיה בסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/10/2011 | 11:07 | מאת: לימור

שלום ! אני מקיימת יחסי מין עם החבר כבר מעל שנה ולא יוצא לי להגיע לאורגזמה איתו. אך פעם אחת במשחק המקדים הוא הכניס לי אצבעות, מה שגרם לשפיכה שלי. כשאני לבד לפעמים אני מגרה את עצמי בעזרת הזרם של המים במקלחת (בדגדגן) שבמצב כזה אני כן מצליחה להגיע לאורגזמה. מה אפשר לעשות ? אני לא כ"כ נהנת בקיום יחסים עם החבר בגלל זה..

שלום לך, את מתארת מצב שנקרא "אנאורגזמה מצבית"- זאת אומרת, את במקום בו יש לך יכולת להגיע לאורגזמה לבדך , אך בתנאים מסויימים עם חברך הנוכחי יש לך קושי להגיע לאורגזמה. בראש ובראשונה הייתי רוצה שתבדקי עם עצמך, מה יחסך ומהם רגשותייך לחברך? האם את שלמה עם הקשר איתו? האם את נמשכת אליו? האם יש לך איזו שהיא אמביוולנטיות או עניינים בלתי פתורים ביחסים ביניכם שלא מאפשרים לך להשתחרר איתו עד הסוף? האם הוא מלחיץ אותך? לעיתים הגוף שלנו אומר לנו דברים שקשה לנו לפעמים להגיד לעצמנו... דבר שני שאשאל אותך הוא מה בן זוגך יודע על כך? האם שיתפת אותו בכך שיש לך קושי להגיע לאורגזמה במחיצתו? האם יצא לך לדבר איתו על העדפותייך? או שאת "לא נהנית" בשקט והוא אינו שותף לכך? במידה ולא שיתפת אותו, הייתי מציעה לך לשתף אותו בכך, מחוץ למיטה כמובן..את מדברת על משהו שקורה לך ביחסים הזוגיים שלכם ולכן את לא צריכה להתמודד עם זה לבד. יכול להיות שכאשר תשתפי אותו כבר תחושי איזושהיא הקלה וחלק מהמתח ירד. במידה וכל אלו לא יעזרו תמיד תוכלי להתייעץ עם איש מקצוע מתחום הטיפול הזוגי-מיני. מאחלת לך המון בהצלחה.

03/10/2011 | 16:37 | מאת: רוני

תשובות דומות בפורום שכן תופעה טבעית לוקח זמן עד שמתרגלים לקיום יחסי מין מרגישים בטחון בתחושות ולומדים להכיר אחד את הגוף של השני. משחק מוקדם ארוך ומהנה יעזור לך להנות יותר מהתחושות בנרתיק בסופו נשים מתגרות יותר מהדגדגן, יש נשים רבות שלא מרגישות גרוי חזק מהחיכוך שבחדירה, אלא ההנאה היא גם רגשית, לכן כדאי ורצוי לבצע גירוי ידני ואוראלי לדגדגן לפני החדירה ורק כשאת מגורה היטב בצעי חדירה

03/10/2011 | 19:40 | מאת: לימור

יש משהו שאני מרגישה שחוסם אותי מלהיות פתוחה איתו כאילו גם כשאני נהנת אזהאני נהנת בשקט ולא נותנת לעצמי להיות חופשיה כשאני איתו.. זה משהו שהיה לי עם החבר הקודם גם.. אני מאוד מודה לך על העזרה והייעוץ!! כיף שיש אנשים כאלה שתורמים ועוזרים !! מאחלת לך שנה טובה וכל טוב :)

מנהל פורום מין ומיניות