שאלה לגבי וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/02/2013 | 07:50 | מאת: sky

היי... אני בת 23 עשיתי שני חיסונים נגד וירוס הפפילומה.....טסתי לחו"ל ונשארתי יותר מהצפוי ולכן פיספסתי את התור לחיסון השלישי והאחרון... אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים יש סיכוי להידבק??? הבנתי שזה קורה רק לנשים בגיל מאוחר יותר 40+....האם בגיל שלי זה אפשרי?? מה צריך לעשות כדי לבדוק את העניין??ו האם כשאני אחזור לארץ אני אצטרך להשלים את החיסון האחרון או לעשות את כל התהליך מחדש?.... אני ממש לחוצה כי אני בחו"ל ואין לי כל כך את מי לשאול.... תודה....:-)

שלום לך, צר לי , אך איני רופאה כי אם מטפלת מינית ואיני רוצה לתת לך תשובה לא מוסמכת. מציעה לך להתייעץ עם רופא נשים, ניתן גם לפנות כאן בפורומים . שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות