הודעה דחופה אשמח לקבלת עזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/02/2013 | 10:14 | מאת: סיגלית

שלום, אני משתמשת בגלולות אסטל כבר מעל שנה.. המחזור שלי סדיר בדרך כלל.. אני מקיימת יחסי מין באופן יום יומי, הבחור נבדק כל כמה חודשים והכל בסדר גמור. החודש לא שכחתי אף גלולה, ואני כבר שבוע עם הפרשות חומות (בזמן נטילת גלולות) היום קיבלתי מחזור ואני עוד לא סיימתי את חפיסת הגלולות, נשארו לי עוד 4 גלולות. האם זה תקין? כיצד אפשר למנוע זאת כי אני מגיעה למצב שאני לא שולטת במחזור שלי.. והאם יש סיכוי שנכנסתי להריון? תודה רבה !

שלום לך, נראה לי נכון, על מנת להירגע, שתלכי להיבדק על ידי רופא נשים ותתייעצי איתו. איני רופאה ולכן איני יכולה לסייע לך. יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות