כאב בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2013 | 19:06 | מאת: ורה

שלום! אני בת 26, בריאה ויש לי חבר 6 שנים. יש לי כאבים די חזקים בזמן סקס: כואב לי בצוואר הרחם (לדעתי, לא מספיק מבינה בפיזיולוגיה), וההרגשה היא כאילו האיבר של החבר שלי נכנס הרבה יותר מדי עמוק (אני רוצה לציין שאיברו פרופורציונלי לגמרי ולא שמעתי מגיניקולוג מעולם שיש לי בעיה מבנית בנרתיק). קשה לי מאוד לבצע כמעט כל תנוחה, והכל חוץ מסקס ממש, ממש עדין גורם לי לרצות לבכות מכאב... נוסיף לכך את העובדה שאני בקושי נרטבת (כנראה בגלל הגלולות למניעת היריון שאני לוקחת), והרי לכם מתכון בטוח לתסכולים, במיוחד למישהי שממש להוטה לסקס כמוני, ולבחור שאוהב את זה אגרסיבי, כמו החבר שלי. :-) אני לא חושבת שיש לי וגיניזמוס, כי אין בעיות של חדירה. גם לא וסטיבוליטיס, כי הכאב הוא לא של צריבה אלא קהה. אני מבקרת אחת לשנה אצל גניקולוג והכל תקין. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? האם אני יכולה לעשות עוד משהו בנדון, מלבד לפנות לקופת חולים ולהתפדח עד עמקי נשמתי?

שלום לך, אני שומעת את כאבך הפיזי והנפשי ואת תסכולך מהמצב שגורם לך סבל מתמשך. עם זאת יש כנראה בעיה כלשהיא ואין סיבה שיחסי מין יגרמו לך כאב ושאת תסבלי בהם, את אמורה להנות. לכן מה שהייתי מציעה לך הוא ללכת לגניקולוג או גניקולוגית שהם גם סקסולוגים(מטפלים מיניים מוסמכים) ולהתייעץ איתם לגבי מקור הכאב. תוכלי למצוא כאלו באתר של איט"ם- איגוד המטפלים המיניים בארץ. כמו כן, אין סיבה שתסבלי מיובש כאשר יש כל כך הרבה חומרים מסככים בשוק שאת יכולה להיעזר בהם(מולץ גל על בסיס מים ויש בכל סופרפארם). לאחר שתיבדקי פיזית על מנת לראות אם יש כאן משהו פיזיולוגי , אולי שווה גם לראות אם יש איזה שהוא בסיס נפשי לכאב כמו: מעצורים כלשהם לגבי מיניות, פחדים, כעסים בלתי פתורים כלפי בן הזוג ועוד..זאת ניתן לעשות במספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך ואולי תעלי על דברים שמשפיעים עלייך בצורה מודעת או לא שאם ישתחררו דברים ישתנו גם בתחושות שלך. אך קודם כל מומלצת בדיקת רופא נשים סקסולוג. במידת הצורך תמיד אשמח לסייע בכל שאלה [email protected] או 0544905773. שיהיה שבוע מצויין, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות