חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/01/2013 | 23:49 | מאת: ספיר

בעלי כנראה מתקשה להביע את הרגשות שלו אלי אני חשה בחוסר חשק ליחסים למרות שפעם הוא היה להוט יותר הוא כן אומר שהוא אוהב ומראה את זה בדרכים שלו אבל מבחינה מינית לא קיימנו כבר כמה חודשים סקס או אפילו משהו קרוב לכך הגעתי למצב שאין לי מושג מה לנסות ניסיתי להשתמש בשמנים שיעשו לו כיף או להשתמש באביזרי מין דבר לא הראה לי שהוא מרוצה ויש לו טעם לעוד זה לא טכני אבל זה לא זה... הכלי שלו לא גדול אבל זה לא מה שיפריע לי אני מחפשת משהו שיגרום לו לרצות ללכת לחדר המיטות הוא מאובחן כחולה בסכרת ולוקח תרופות כאמצעי טיפול והבעיה הייתה גם לפני שאובחן ככזה השאלה היא אם כדאי לקחת טסטוסטרון חלופי, או שישנם הצעות נוספות שיתנו לי מענה

שלום לך, אני שומעת את תסכולך ודאגתך . אכן את נמצאת במצב לא ברור אבל נשמע שאת נמצאת שם מאד לבד. האם שוחחת עם בעלך על תחושתך? האם שאלת אותו מה עובר עליו בתקופה זו? חשק הוא דבר מאד חמקמק- יכולות להיות סיבות נפשיות וסביבתיות בחיינו שמשפיעות עליו כמו מתחים ומשברים שונים, עייפות , סיבות הקשורות למערכת היחסים וקשיים אחרים. חשוב שתדברו על כך ביניכם כדי שלפחות תביני מה עובר עליו. גם הסכרת יכולה להשפיע על תפקוד מיני, אך לא ציינת אם קיימת בעיה ספציפית ואת אומרת גם שעם הסכרת המצב היה שונה קודם, אז כנראה שלא זו היא הסיבה. אני חושבת שכדי לדעת מה יעזור לו להגיע לחדש המיטות את קודם צריכה לנסות להבין מה מונע ממנו עכשיו להגיע לחדר המיטות. מציעה לך קודם כל לנסות לדבר איתו לבד. במידה ותתקשי בכך אולי שווה שתגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך. טיפול מיני הוא בדרך כלל קצר מועד וממוקד מטרה ויכול אולי לסייע לך אם תראי שקשה לך למצוא פתרון לבד. אשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. שיהיה בהצלחה ושבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות