מחשבות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/01/2013 | 23:45 | מאת: לונה

שלום, אבקש להעזר בנושא שמטריד אותי בזמן האחרון. מזה שנתיים אני עובדת עם בני נוער. סוגיית המיניות מאוד מעסיקה אותם ואני מוצאת את עצמי הרבה פעמים משוחחת על כך עם תלמידים. הבעיה שהתפתחה היא שאני מרבה לחשוב על מין אבל לא על שלי אלא איך זה מתקיים אצל אחרים. אולי זה נשמע מוזר אבל כל הזמן אני מדמיינת איך אחרים ניראים במהלך קיום היחסים....

29/01/2013 | 10:12 | מאת: עדי

השאלה להיכן את רוצה לקחת את זה. מחשבות יכולות להיות מה שבא לך. אין רע בלדמיין.

מנהל פורום מין ומיניות