בבקשה תעזרו לי!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2013 | 18:59 | מאת: אנונימי

אני וחברה שלי היינו בתוך בלוק והוצאתי את הפין שלי ושיחקתי לה באיבר שלה דרך התחתון ויצאו לי טיפות אהבה ואחרי זה ניגבתי אותו והכנסתי לה אותו מתחת לתחתון שלה אבל הכיפה לא נגעה באיברה וזה היה לשנייה אני והיא בלחץ מטורף עודשבוע היא צריכה לקבל מחזור ואנחנו פוחדים! בבקשה תעזרו לנו האם היא יכולה להיכנס להרייון?! דרך אגב אנחנו בני 15 והיא בתולה ובתחתון שלה היה המון נוזלים שלה!

שלום לך, לא נשמע לי שיש סיבה לדאגה אך איני יכולה לדעת. מציעה שתפנו שניכם באנונימיות ל" דלת פתוחה" יעוץ אנונימי לנוער על מיניות ותוכלו לשאול את כל השאלות שמטרידות אתכם. (תוכלו למצוא באינטרנט את הטלפון שלהם). שבת רגועה לכם, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות