פצעים באיבר המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/01/2013 | 10:39 | מאת: בת 24

שלום, לפני כשבוע חבר של ואני קיימנו יחסים מין עם קונדום. בזמן ששכבנו החיכוך של הקונדום צרם לי. יום למחרת גיליתי פצעים באיבר מין. האם הפצעים הם מרגישות לקונדום או שמא אלה ממצאים למחלה כלשהי? חשוב לי לציין שקיימנו לפני כן יחסי מין לא בטוחים. דבר נוסף, לאחר המקרה הייתי אצל הרופא נשים ולבדיקה שגרתית הוא לא אמר לי כלום על הפצעים. האם עליי לדאוג וללכת לרופא נשים לבדיקת הפצעים? תודה,

שלום לך, אני תמיד אומרת שאם יש דאגה נכון להתייעץ לגביה ולקבל תשובות אחרת היא גדלה ומטרידה. נכון שתתייעצי שוב עם רופא הנשים שלך, אפילו טלפונית אם את יכולה רק כדי שתרגעי. יכול להיות שמדובר בשפשוף עקב קיום יחסי המין, אולי לא היה מספיק סיכוך בחדירה ואז מומלץ להשתמש בגל מסכך על בסיס מים. אך שווה שקודם תתייעצי עם רופא נשים על כל האופציות אני בטוחה שהוא יוכל לסייע לך. הרבה בריאות, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות