איבר נורא נורא קטן אני מפחד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/01/2013 | 13:38 | מאת: בן 18

שלום אפרת, אני בן 18, האיבר שלי נורא קטן פעם אחרונה שמדדתי הוא היה 8 ס"מ. בגלל הגיל שלי אני מניח שיהיו לי כמה מערכות יחסים לא הכי רציניות בחיים שלי ורציתי לדעת עד כמה גודל האיבר שלי ישפיע על מערכת זוגית רצינית ומערכת זוגית לא רצינית והשאלה הנוספת שלי אם יש דרך להאריך אותו.. תרגילים מסויימים, כדורים, תרופות.. קראתי באיזה מאמר שניתן לקחת תוספת של ההורמון הגברי וזה יעזור לגדילה שלו, האם זה נכון?

שלום לך, אני שומעת את דאגתך וחששותיך. חשוב שתדע כי גברים רבים חוששים שאיבר המין שלהם קטן מידי וכשבודקים את העניין לעומק הם מגלים שלא כך הוא הדבר. חשוב שתדע גם, שמבחינת נשים גודל איבר המין הוא לא זה מה שקובע את ההנאה המינית ,יש כל כך הרבה במיניות בין גבר לאישה מעבר לנקודה של גודל האיבר כמו שיש כל כך הרבה במיניות מעבר לחדירה עצמה. מאד לא מומלץ לנסות להאריך או לקחת תרופות שונות.. ואפילו רצוי מאד להיזהר מכל ההמלצות וההבטחות האלו, נתקלתי בגברים שנפגעו מכך ויצאו בנזקים גופניים ונפשיים של ממש. מה שכן- יתכן ואתה מרגיש לא נח עם עצמך וגבריותך ואולי תחושתך לגבי גודל האיבר היא רק ביטוי לכך. אולי נכון לך להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך לשם בדיקה ושיפור תחושותיך לגבי הדימוי הגברי והאישי שלך , על מנת שתתחיל להרגיש טוב יותר עם עצמך ובטחונך העצמי יעלה. מוזמן לפנות לאתר של איט"ם איגוד המטפלים המיניים בארץ אם תרצה למצוא מטפל באיזור מגוריך. או למרפאה לשיקום מיני רעות שנמצאת בתל אביב שהיא מרפאה ציבורית עם מחירים מוזלים לצעירים. במידת הצורך אשמח לסייע [email protected] יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות