כמה גודל איבר המין באמת משפיע? חסר ביטחון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/01/2013 | 04:19 | מאת: אנונימי

שלום אפרת, אני בן 18, נכון להיות אין לי שום נסיון עם נשים משום מה אני פשוט לא מסוגל להתקרב אליכן, חוסר ביטחון עצמי גבוה למדי. רציתי לדעת עד כמה גודל איבר מין יכול להשפיע בתחילת מערכת זוגית האיבר שלי הוא הרבה מתחת לממוצע באורך ואפשר לומר שגם קצת בעובי זה נורא מתסכל, אני פשוט בדיכאון בגלל העובדה הזאת שכל מערכת יחסים שלי תהיה כושלת בגלל דבר שאין לי אפילו יכול לשנות אותו. אני נורא זקוק לעזרה ואני מוכן לשלם כל מחיר לעצות שבאמת יעזרו לי ויקדמו אותי.

13/01/2013 | 06:21 | מאת: רוני

ההשפעה של גודל האיבר שולית יחסי מין אינם חדירה בלבד אלא מכלול של חיזור ומשחק מקדים, רוב הנשים לא מגיעות לסיפוק רק מחדירה בלבד אלא מגירוי ישיר של הדגדגן, אין משמעות לגודל האיבר על מנת לגרום לסיפוק האשה.

מנהל פורום מין ומיניות