עודף נוזלים בנרתיק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/01/2013 | 13:26 | מאת: זוהר

שלום! יש לי עודף נוזלים בנרתיק, גם כשאני לא מגורה מינית.. ביום יום. יש בעיה בזה? ואם כן איך אפשר לטפל בזה ממש תודה :) (בת 17)

שלום לך, כל דבר מוגדר כבעיה רק אם הוא מפריע. איני יודעת עם עודף הנוזלים הוא דבר שמפריע או מציק לך ביום יום. במידה והעניין מפריע לך, מציעה קודם כל להתייעץ עם רופא נשים ולבדוק במה מדובר, האם מדובר במשהו טבעי ונורמלי או במשהו אחר. יתכן ומדובר במשהו מאד פשוט שרופא הנשים ימצא לו פתרון. מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות