נדבקתי בקולנדולימה- האם עלי להתנזר מסקס?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/01/2013 | 13:28 | מאת: אדם

לפני 3 חודשים אובחנה אצלי יבלת על איבר המין (קונדולמיה) רופא העור שרף אותה עם חנקן נוזלי. א) האם אני נשא לצמיתות של אחד מזני הפפילומה? כיוון שהחיידק עובר במגע עור - האם לא אוכל לקיים יחסי מין (אפילו מוגנים) ? ב)האם ניתן חיסון לגבר בן 28? ג) תאים טרום סרטניים - איזה בדיקה לגבר ניתן לעשות? תודה מראש למי שיודע לענות אפילו חלקית

שלום לך, מה שבטוח זה שאינך צריך להתנזר מסקס, עם זאת כשיש יבלות, אתה נמצא במצב מדבק ובשלב זה אסור לך לקיים יחסי מין לא מוגנים. לגבי שאר שאלותיך ממליצה להתייעץ עם הרופא שלך או לפנות ל" מרפאה לוינסקי" באנונימיות לקו החם שלהם ולשאול את כל השאלות המטרידות אותך. יום טוב והרבה בריאות, אפרת

05/01/2013 | 16:06 | מאת: אדם

"בשלב זה אסור לך לקיים יחסי מין לא מוגנים " *פפילומה יכול לעבור במגע עור. כלומר קונדום לא יעזור *בשלב זה - עד מתי? איזה בדיקות ניתן לבצע לגברים?

מנהל פורום מין ומיניות