מין אוראלי לחברה שלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/01/2013 | 11:43 | מאת: אלמוני

היי אפרת יש לי שאלה (קצת מוזרה אני חושב). לי ולחברה שלי יש סקס מדהים, ואנחנו עושים אותו שעות ארוכות. אבל כשאני מנסה לרדת לה אני בקושי מצליח, וזה בגלל העובדה שהיא מרטיבה ממש! קשה לי עם כל הרטיבות בפה שלי. חשבתי על מגבת (ברצינות!) אבל זה לא נעים לי לי להשתמש במגבת למרות שהיא יכולה לקבל את זה בשמחה. האם יש לך הצעה אחרת בשביל שאני יוכל לתת לה מין אוראלי יותר טוב? והאם זה נכון שאפשר לגרום לה לאורגזמה על ידי מין אוראלי? תודה רבה על העזרה.

שלום לך, דבר ראשון אני שמחה לשמוע שלך ולחברתך יש סקס מדהים. זו כבר התחלה טובה ולא דבר של מה בכך. אתה מרגיש לדבריך, שאם רק היתה מגבת בסביבה היה יותר קל לך עם מין אורלי ומעריך שבטח זה לא היה מפריע לה. הבעיה היחידה אם כך היא לאמר לה זאת. מצא זמן שלא תוך כדי מגע ביניכם ושוחח איתה על כך. או שפשוט תביא מגבת או סדין למיטה והשתמש בהם, במידה ותשאל הסבר לה. חבל שתיתן לדבר כה פעוט להפריע. ולשאלתך, אכן, נשים יכולות להגיע לאורגזמה ממין אוראלי. מאחלת לך יום טוב, אפרת

05/01/2013 | 18:58 | מאת: אנונימי

מנהל פורום מין ומיניות