תנוחות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/12/2012 | 14:42 | מאת: דתי

שלום רב. אשתי ואני נשואים מזה כ-15 שנים באושר רב, מסופקים כראוי גם בחיי המין שלנו.עקב מגבלות (גם כאלו שחשבנו שהלכתיות) מעולם לא ניסינו תנוחה אחרת. לאחרונה ניסינו תנוחה שאשתי מעל והיא מאד נהנתה. אך לי מעט כאב כי היא ממש ישבה עלי.. כיצד לעשות זאת במירב ההנאה.? אנו מנועים מלצפות בסרטים שאינם צנועים. אשמח לתשובה

שלום לך, בראש ובראשונה, הייתי מציעה לכם לשוחח ביניכם ולחשוב באופן יצירתי איזה תנוחות הייתם רוצים או אתם מעוניינים לנסות. כמובן בהתייחסות למה שנכון או לא נכון לכם מבחינה הילכתית. דבר שני, נכון אולי לחפש ספרי הדרכה (למשל בסטימצקי) שבהם יש ציורים ולא תמונות אמיתיות(איני יודעת אם זה מקובל)או לקרוא על כך ללא תמונות. מה שחשוב הוא התקשורת ביניכם, וגם אם תחליטו לנסות משהו חדש חשוב לשוחח על כך ולראות אם הוא התאים לשניכם ואם זה משהו שמתאים לכם ואתם מעוניינים לחזור עליו שוב בעתיד. במידה ותתקשו לבד, אתם תמיד יכולים ללכם למספר שיחות עם מטפל מיני מוסמך ליעוץ ומחשבה משותפת כיצד ניתן להעשיר את חיי המין שלכם. אשמח לסייע בהמשך בnידת הצורך [email protected] או 0544905773. יום טוב ובהצלחה אפרת

מנהל פורום מין ומיניות