דימום באיבר מין לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/12/2012 | 13:47 | מאת: בדוי

לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים שמתי לב שירד לי דם מאיבר המין . זה לא הזמן שבו אני אמורה לקבל מחזור ובשבוע האחרון היו לי כאבים בבטן התחתונה (קלים) , אז איני יודעת מה הסיבה אמיתית . השמח לקבל תשובה , תודה מראש. (בת 16)

שלום לך, מציעה לפנות לרופא נשים בקופת חולים. במידה ואת מתביישת לעשות זאת, פני באנונימיות לסניף דלת פתוחה שבאיזור מגורייך. אני יודעת שבדרך כלל יש להם רופא נשים שגם יכול לסייע ונכון שתקבלי ייעוץ מפורט יותר, גם על קיום יחסי מין מוגנים ואמצעי מניעה. זאת לשם מניעת חששות ודאגות בעתיד. יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות