מצב ליחסי מין לא מוגנים וחשש גדול מאיידס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/12/2012 | 16:26 | מאת: רם

היי, אני מאוד דואג וכבר לא יודע מה לעשות. הלכתי לנערת ליווי (פעם ראשונה וכנראה האחרונה בחיי) שמתי קונדום ומתחיל האקט, ולאט לאט האיבר שלי נהיה יותר רפוי בגלל חוסר וריכוז. יחסי המין לא היו יותר מ10 דקות. אני זוכר שהקונדום היה עליי רוב הזמן, מכיוון שהחלפנו תנוחות וראיתי. אך מרוב שהאיבר שלי היה רפוי כל פעם הוא יצא החוצה והיה צורך להכניס מחדש. ולבסוף גמרי כשהוא כמעט ובכלל לא עומד. כשיצאתי, ראיתי שהקונדום לא עליי. ופה חשכו עיניי. אני יצאתי והקונדום נשאר בה, היא הייתה צריכה לשלוף אותו החוצה. אני ניסיתי כמה שיותר לתחקר אותה אם היא בסדר והיא נקייה ומה מי מו אבל היא כמובן אמרה שהכל בסדר ואין מה לדאוג וניסתה להרגיע. (חייב לציין אם זה רלוונטי שזאת לא נערת ליווי מהרחוב או משהו אלא כנראה ואני רוצה להאמין מקום יותר נקי אבל עדיין נערת ליווי. היא אוקראנית אם זה משנה את טווח רמת קבוצת הסיכון) אני כרגע מאוד דואג. אני התקשרתי לוועד למלחמה באיידס הם אמרו שאין מה לעשות ויש לחכות 50 יום עד לבדיקה. אני משומה מרגיש חולשה כללית, עייפות, והרגשה של חולי חלשה ומוזרה כזאת. יכול להיות שזה פסיכולוגי כי כל הסיפור קרה לפני שלושה ימים. אבל השאלות הן: 1. האם זה הגיוני שאני מרגיש כמו שאני מרגיש? (עייפות,סחרחורת קצת בחילות וכו') האם זאת אינדיקציה שאכן נדבקתי במשהו? או שזה בכלל פסיכולוגי וזה נובע מלחץ 2. האם יש דרך לבדוק אם נדבקתי לפני ה50 יום? כי אם כך נשארו לי עוד 47 יום של יסוריים פסיכולוגים ופחד 3. מה את היית ממליצה לעשות במצב כזה? תודה רבה, רם.

רם שלום, קודם כל אני מציעה לך לנסות להרגע. נראה כי תגובותייך הגופניות: עייפות וחולשה , יכולות לנבוע אכן מהמתח שאתה נמצא בו. לכן קח נשימה עמוקה ותנסה להרגיע את עצמך. נכון עשית שפנית לועד למלחמה באיידס ונכון שתעשה בדיקה כדי להירגע. אם אתה חושש ממחלות מין אחרות, אתה יכול לפנות ל" מרפאת לוינסקי" (ניתן למצוא פרטים באינטרנט), ולברר איזה בדיקות עליך לעשות כדי לדעת שהכל בסדר. בכל מקרה , אם מצב כזה כמו ללכת לנערת ליווי מעורר בך כל כך הרבה מתח וחששות, אני מניחה שכדאי שתחשוב מה נכון עבורך ואם דרך זו תהיה נכונה לך בעתיד. ושוב, ממליצה לנשום עמוק, יכול להיות גם שהכל בסדר ואתה יותר דואג ממה שאכן קרה במציאות. שיהיה לך סוף שבוע רגוע, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות