לא מגיעה לאורגזמה עם בן זוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2012 | 06:58 | מאת: שגית

שלום אני בת 29 ונמצאת במערכת יחסים כשנתיים , יש לי בעיה שעד לאחרונה הצלחתי לכסות עליה בשקרים והתחמקיות --- הבעיה שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה עם בן זוגי --- אנא עושה ביד מגיל צעיר ומגיעה לאורגזמה לבד בלי שום בעיה , כמה פעמיים שאני רוצה , אבל בחדירה אני לא מצליחה ,אני מגיעה לנקודה מאוד קרובה וכל פעם קורה משהו אחר שמונע ממני להגיע לאורגזמה , ועכשיו שאני חושבת אחורה אולי הגעתי לאורגזמה בחדירה 3 פעמיים בחיי וגם זה היה עם החבר בצבא ,,,, האם יש מה לעשות בעיניין ? תודה נועה

שגית שלום, דבר ראשון עובדה שחשוב לי לציין: רק כ-20 אחוז מהנשים מגיעות לאורגזמה מחדירה. כ-80 אחוז מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני של הדגדגן. המרדף שלך אחר האורגזמה בחדירה יתכן ומונע ממך להנות מיחסי המין והמגע שכבר יש לך היום וחבל.. מה שהייתי מציעה לך לעשות הוא לנסות להרגע ולהנות מיחסי המין שיש לך היום, במצב בו תהיי רגועה ולא תרדפי אחרי האורגזמה הנרתיקית, למרבה האירוניה רק אז תוכלי דווקא יותר להנות. מאחלת לך יום טוב ומיניות מהנה, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות