שלום אפרת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/12/2012 | 16:18 | מאת: אני

לפעמים עומד לי בלי שאני רוצה. אם זה קורה בבית אז לא נורא. אבל כשזה קורה בחוץ זה מביך נורא. אני חושש שהבחורות שעוברות ליד רואות שעומד לי. רציתי לשאול אם זה טבעי ונורמלי מה שסיפרתי. אולי את מכירה דרך "להוריד" את הזין כשהוא עומד ואי אפשר לאונן?. או להסתיר אותו?. איך להתמודד עם המבוכה?. אגב, למה החרדה דווקא מזה שבחורות יראו את זה?. אם בחורה תראה שעומד לי בלע שאני רוצה - איך היא צגיב? איך את היית מגיבה?. (אני רוצה לדעת איך זה נראה מהצד של האישה פשוט). בבקשה תעני ברצינות, כי זה מטריד אותי. מחכה לתשובה. להתראות.

שלום לך, אני שומעת את מבוכתך, אך חשוב לי לציין כי זיקפה בלתי רצונית אצל גברים היא דבר נורמלי וטבעי. נכון שגברים רבים מרגישים מבוכה כשזה קורה בציבור או במקומות בהם זה לא מתאים לתחושתם ויש הרבה שמנסים להסתיר זאת. אני מניחה שאתה חרד שבחורות יראו זאת כי אולי לא נח לך כל כך ליד בחורות עם המיניות שלך, או עם העובדה שיש לך תגובה פיזית שמבטאת משהו. אולי אתה חושש מאיך יגיבו ומה יגידו, אך ברב המקרים אנשים מעלימים עין ומתייחסים לזיקפה כמשהו טבעי. מקווה שתשובתי תעזור לך להרגיש קצת יותר בנוח עם עובדה זו. יום טוב לך אפרת

מנהל פורום מין ומיניות