גמירה ארוכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/12/2012 | 11:02 | מאת: אנונימי

שלום אפרת , בזמן קיום יחסי מין עם החבר שלי לוקח לו כמעט חצי שעה ארבעים דקות לגמור כשהוא בתוכי האם זה דבר נורמלי? מיצידי אין כל בעיה דווקא כיף שהסקס לא נגמר מהר כל כך.

שלום לך, כל דבר מוגדר כבעיה רק אם הוא מפריע לבני הזוג. האם הדבר מפריע לבן זוגך? כי לך אני שומעת אין כל בעיה עם זה ואת רק נהנית מהעניין. יש דבר הנקרא שפיכה מעוכבת, בניגוד לאנשים שגומרים מהר , יש אנשים שיש להם עיכוב בהגעה לאורגזמה, הדבר יכול לנבוע מכל מיני גורמים, החל מהשפעת תרופות מסויימות כמו סוג מסויים של תרופות נוגדות דכאון וחרדה וכלה בדברים אחרים, פעמים רבות גם על בסיס ריגשי. אם העניין מפריע לבן זוגך שווה שיתייעץ עם מטפל מיני מוסמך לשם התייחסות וטיפול. במידה והדבר לא מפריע לאף אחד מכם, הרי שמבחינתכם אין בעיה ועדיף להשאיר את המצב כפי שהוא. שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות