בעיה בחדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/12/2012 | 15:53 | מאת: מוטרדת

אני ובן זוגי ניסינו לקיים יחסי מין לראשונה (לשנינו זה פעם ראשונה) כמה פעמים ולא הצלחנו. אני משתמשת בטמפונים ואני יודעת בדיוק לאן הוא צריך להכנס אבל כל פעם מרגישה כאב כאילו הוא נתקע במשהו. השאלה היא אם זה נורמלי? מצד אחד אני תמיד עוצרת כי אני מפחדת שהוא לא בכיוון הנכון ומצד שני אני יודעת שזה אמור לכאוב. אבל עד כמה? לתת לו להכנס בכח? נראה לי לא הגיוני... שאלה שניה: בפעם האחרונה ירד לי דם. השאלה אם ייתכן שנקרע קרום הבתולים?באיזה עומק הוא נמצא? לא הייתה חדירה מלאה אבל לא יודעת חוצמזה להגיד כמה נכנס... תודה רבה!

שלום לך, הפעם הראשונה בקיום יחסי מין יכולה להיות מאד מלחיצה. פעמים רבות שווה לאסוף קצת ידע וללמוד על הנושא לפני שמתחילים, יש על כך ספרים לבני נוער ולצעירים שממליצה לקרוא בעיון כדי לקבל קצת מידע, מה בדיוק קורה ואיפה נמצא כל דבר. חשוב שלא תתני לו להיכנס בכח, יחסי מין אמורים להיות דבר מהנה ולא דבר כואב... ואם את חשה כאב מומלץ להפסיק ולא לסבול!! כאב ביחסי מי יכול לנבוע מכיווף שרירי הנרתיק שלא מאפשרים כניסה חלקה של איבר המין ואז יש כאב. שווה שתבדקי עם עצמך כמה את מוכנה כרגע לקיום יחסי מין ומאיזו סיבה את עושה זאת. יתכן שגופך מנסה לאמר לך משהו... הייתי מציעה לגשת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, ולהתייעץ איתה לגבי הכאב ורצוי לבדוק גם את נושא אמצעי המניעה, שזה גם נושא שיכול להוריד ממך מתח ולאפשר לך להיות רגועה יותר. איני יודעת מה הסיבה לדם. שווה להתייעץ עם רופא נשים בנושא. יכולה גם לפנו לסניפי דלת פתוחה באזור מגורייך, לקבלת מידע על יחסי מין, את יכולה לפנות אנונימית. במידת הצורך אשמח לסייע [email protected] להתראות ובהצלחה אפרת

מנהל פורום מין ומיניות