חיסון צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/12/2012 | 21:44 | מאת: נני

שלום הייתי אצל רופאת נשים וביקשתי ממנה הפניה לחיסון נגד וירוס הפפילומה. לא קיימתי אף פעם יחסי מין מלאים והיא אמרה לי שזה השלב הנכון לעשות את החיסון, לפני קיום יחסים. היא אמרה לי שהוירוס יכול לעבור גם בלי יחסים מלאים. השאלה שלי אם יש לחיסון הזה תופעות לוואי ואם הוא בטוח? תודה

21/12/2012 | 11:55 | מאת: אפרת מנור

שלום לך, מניחה שאת יכולה לסמוך על הרופאה שלך. לפני שאת עושה את החיסון ממליצה לך לרשום לך את כל השאלות שמעוררות אצלך דאגה ולשאול אותה. איני רופאה (אלא מטפלת מינית)ולכן ממליצה להתייעץ עם גורם רפואי. שיהיה סופשבוע מצויין, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות