הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/12/2012 | 17:13 | מאת: צ'יקו

אתמול עשיתי סקס עם חברה שלי וצלחתי להחדיר לה עד הסוף פעם ראשונה.. אחרי שסיימנו היא הלכה לשירותים לעשות פיפי ויצא לה דם תוך כדי.. היא רק סיימה מחזור.. והיום בצהריים היא אמרה לי שיצאו לה הפרשות חומות כמו שיוצא לה ליפני מחזור.. והיא גם על גלולות כבר חודש שני.. מה זה אומר? אם אפשר עזרה בבקשה. תודה :)

שלום לך, ממליצה לחברתך להתייעץ עם רופא נשים. (לצערי איני רופאה כי אם מטפלת מינית). שיהיה סופשבוע מצויין, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות