שורף באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/12/2012 | 18:49 | מאת: א

לאפרת שלום, לי ולחבר שלי יש בעיה. התחלתי לקחת גלולות לפני חודש וחצי ומאז חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין בלי קונדום. בערך שבוע לאחר מכן התחיל לשרוף לו באזור המפשעה. הוא הלך לרופא שאמר לו שזו דלקת בערמונית ונתן לו אנטיביוטיקה לשלושה שבועות. הכאב עבר והכול היה בסדר, עד שלפני כמה ימים זה חזר לו שוב. הוא לא יודע מה זה ולא היה לו אף פעם משהו דומה. כדאי לציין שכשקיימנו יחסי מין עם קונדום לא הייתה בעיה כזאת ושאני הייתי בתולה לפני כן אז לא נראה לי שזה מחלת מין. מה זה יכול להיות ולמה זה חזר?

שלום לך, קשה לי לדעת במה מדובר, גם כי איני מכירה וגם כי איני רופאה. לכן , ממליצה שוב לפנות לגורם רפואי לבדיקה נוספת. הרבה בריאות וחג שמח!! אפרת

מנהל פורום מין ומיניות