אפשר להיכנס מזה להריון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/12/2012 | 00:15 | מאת: בחור

היום אני וחברה שלי עשינו את זה. פעם ראשונה לשנינו. כצפוי, גמרתי די מהר אבל המשכתי בכל זאת. הזקפה שלי לא ירדה ולא הרגשתי שהקונדום ירד. המשכתי ככה מס' דק' עד שהחלפתי קונדום וגמרתי שוב. היא על גלולות אבל רק התחילה לקחת. המחזור שלה נגמר לפני שבוע או קצת יותר. האם יש סיכוי שהיא בהריון? בקונדומים לא התגלו חורים והם לא ירדו לי בזמן הסקס כמו כן לא ירדה לי הזקפה. שנינו בני 17. השתמשתי בדורקס אקסטרה סייף

שלום לך, נשמע שאתם לוקחים אחריות על נושא יחסי המין ומשתמשים באמצעי מניעה באופן נכון. לפי תאורך, לא נשמע שיש סיבה לדאגה, אך אף פעם אין לדעת. כעקרון בשימוש בקונדום מומלץ לאחר שהגבר גומר להחליף קנדום, אך כיון וחברתך לוקחת גלולות והקונדום נשאר במקומו ניתן לקוות שיהיה בסדר. אם תמשיכו להתנהג באחריות אני לא רואה כל סיבה גם לדאגה בהמשך, נשאר לכם רק להרגע ולהנות. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות