מודאג מאד! עזרה.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/11/2012 | 20:39 | מאת: יובל

לאפרת שלום,אני בן 15 ו8 חודשים,הרגשתי גוש באשך השמאלי והלכתי לרופא משפחה שהפנה אותי לבדיקת אולטרה סאונד. גילו שיש לי ציסטה של 2 מ"מ. 1.מה זה ציסטה ולמה זה גורם(בעיה בפוריות,סכנות וכו') 2.האם ללכת לבדיקות קבועות על מנת לבדוק את זה,אולי זה מתפתח או משהו? 3.אם אני לא סומך על הרופא,כלומר אני לא בטוח שהוא מספיק אבחן את זה,הוא אוטומטית אמר שזה ציסטה,ללכת לאבחון נוסף ? תודה !

שלום לך, צר לי אך איני רופאה. אם אתה מודאג ואינך סומך על הרופא יש לך זכות לפנות לחוות דעת נוספת.את שאלותיך אתה צריך לשאול גורם רפואי שמתמצא בכך. מאחלת לך הרבה בריאות אפרת

מנהל פורום מין ומיניות