שאלה- גלולות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/11/2012 | 12:47 | מאת: שאלה

שלום אפרת. הלכתי אתמול לרופאת נשים וביקשתי מרשם לגלולות מאחר ואני מקיימת יחסי מין עם החבר באופן קבוע , שאלתי אליך היא : מהו פרק הזמן הבטוח לקיום יחסי מין ללא קונדום מיום לקיחת הכדור הראשון? תודה רבה.

שלום לך, מציעה לך להתייעץ עם רופאת הנשים שלך בנושא. איני רופאה ואיני יודעת גם איזה סוג גלולות את לוקחת. הרופאה יודעת יותר פרטים ומכירה אותך ולכן- עדיף לך להפנות אליה את כל השאלות שעולות אצלך בנוגע לגלולות. יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות