המשך לתשובתך דו מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/11/2012 | 08:21 | מאת: שולמית

שלום לך אפרת בעלי ראה את מה שכתבתי לך מבלי שאדע לפני מספר ימים , הוא לא קרא את תשובתך אבל אתמול בערב הוא סיפר לי שבלי כוונה ( הוא לא בודק אותי פשוט המחשב היה פתוח על שאלתי והוא קישר ) שהוא נפגע מאוד שאני לא ביקשתי את רשותו לשאול בפורום ופניתי אליך לבד, הוא טען שאת מחשבתי היתה צריכה לשתף אותו קודם ולקבל תשובה ממנו האמת זה מה שלא רציתי , אני לא רוצה שהוא יסגר ויחשוש לספר לי מה הוא אוהב במיטה, כי אז לצערי המחשבות והחששות שלי יגדלו ( מהחשש שמא הוא לא פתוח איתי ). במהלך השיחה הסברתי לו שהוא זה שענה לי שאינו יודע מה הוא מרגיש ואז הוא ענה לי אני מגיל 14 עושה סקס עם נשים ואני כן נמשך אליך ולעולם לא ניסתי עם גבר כך שאני לא יודע מה אני? מה אני אמורה להגיב על זה ? איך עלי להתנהג ? התשובה שלו היא בדיוק אותה תשובה והיא זאת שגרמה לי לחשוש מלכתחילה . מה עלי לעשות , אני חוששת לאבד את האמונה שלו ? תודה אפרת אין כמוך :)

שלום לך, דבר ראשון, חשוב שתגידי לו שהפורום כאן הוא אנונימי ואין כל חשיפה של זהותכם. הסתכלי על הצד החיובי, עצם שאלתך בפורום פתחה שיחה ביניכם וכפי שהבנת גם מדבריו חשוב לו שתהיה תקשורת ביניכם בעניין והוא אפילו מדגיש עד כמה. הבעיה שלך היא עם רגשותייך לגבי תשובתו ולא עם עצם התשובה עצמה. מה שמטריד אותך הוא מה לעשות עם זה, איך להתמודד ואיך להתנהג ואת מלאת חששות. אני מבינה מדברייך ששיחה איתו לא מרגיעה אותך. אולי מחשבה ושיחה משותפת על מה אתם עושים עם הדברים ואיך אתם מתמודדים איתם תסייע לך. במידה ולא- אולי שווה לך ללכת למספר שיחות עם סקסולוג על מנת להתייחס לרגשותייך וקשייך ואולי להתמודדותכם המשותפת עם מה שקורה במיניות ביניכם כרגע. אשמח תתמיד לסייע במידת הצורך מוזמנת לפנות למייל שלי [email protected] או לטלפון: 0544905773. שיהיה יום טוב וחסר דאגות, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות