זרע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/11/2012 | 13:32 | מאת: שי

שלום קוראים לי שי ואני בן 14 לאחרונה התחלתי לפחוד לאונן כי אני כל הזמן חושב שתמיד איך שהוא הזרע יכניס מישהי להריון סתם דוגמא אחרי שאני גומר אני נוגע לחברה שלי ביד וכל זה מה הסיכוי שאוננות יכולה להכניס מישהי להריון תודה שי הראל

15/11/2012 | 14:28 | מאת: רוני

סיכוי קלוש תמיד יכול לשטוף ידיים לאחר מעשה ולפני שנוגע בחברה שלך

שלום לך, אל דאגה ואל חשש!! אוננות היא דבר טבעי ביותר בעיקר בגילך, וזרע יכול להכניס אישה להריון רק אם הוא נכנס במהלך קיום יחסי מין לנרתיק האישה,( כשאין שימוש באמצעי מניעה כמו גלולה או קונדום). כל מגע של זרע באזור אחר בגוף כמו יד רגל או כל מקום אחר לחלוטין לא יכול להכניס אישה להריון. בקיצור ,אם אתה גומר ונוגע לחברתך ביד היא בפירוש לא יכולה להיכנס מזה להריון. אז אל דאגה!! סוף שבוע רגוע, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות