עקצוצים באיבר מין +פי טבעת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/11/2012 | 08:32 | מאת: ראמי

אני בן 37 בריא בדרך כלל. לפני כמה חודשים התחיל אצלי קטמים אדומים באיבר מין (זכרי) לאחר כשבועיים נעלמו ונשאר גירד קל ועור יבש קל (בחלקים באיבר). כל פעם שאני מקיים יחסי מין מרגיש גרד ותחושת שרף קטן ואדמומויות מסויימת שנעלמת אחרי כמה שעות אך נשאר עור במקומות מסוימים יבש . לציין שלפעמים גם קצת עיקצוץ בפי הטבעת. נא דעתך הרפואית? לציין העיקצוצים ותחושת שורף גם אישתי מרגישה אחרי קיום יחסי מין?

שלום לך, איני רופאה. מציעה להתייעץ עם רופא המשפחה בנושא. כיון שגם אתה וגם אשתך סובלים מזה יתכן ומדובר במשהו בושניכם נדבקתם או הדבקתם זה את זו ומומלץ לבדוק ולטפל בכך.

מנהל פורום מין ומיניות