טיפול מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2012 | 13:31 | מאת: ריטה

שלום...יש לי בעיה להגיע לאורגזמה עם בן זוגי, וגם בחיים לא גמרתי עם בני זוג..יש לי דרך מיוחדת לגמור ורק אחת (לא גומרת באמצעות מין אוראלי, ידני וחדירה בכלל)..אני כבר מיואשת מכל הנסינות למינהם וחשבתי לפנות לטיפול...רציתי לברר איך זה הולך אם אני שייכת לקופת חולים לאומית ומהו טווח המחירים לטיפול? תודה

שלום לך, אכן נשמע שנכון לך ללכת לטיפול מיני. לגבי מה קורה בקופת חולים לאומית לגבי טיפול מיני איני יודעת. ממליצה לך להתקשר ולבדוק בקופה. לגבי טיפול מיני, שימי לב שאת מגיעה למטפל מיני מוסמך ואת אלו תוכלי למצוא באתר של איט"ם האגודה למטפלים מיניים בארץ, שם יש רשימה של כל המטפלים המיניים המוסמכים. המחירים לטיפול מיני נעים בין מטפל למטפל. יש גם מרפאות ציבוריות כמו מרפאת רעות שעלות הטיפולים בהם יותר נמוכה. מוזמנת ליצור איתי קשר אישי למייל ואשמח לענות על שאלותייך באופן ספציפי יותר[email protected] טלפון 0544905773, יום טוב, אפרת

13/11/2012 | 13:56 | מאת: משה

לאומית גייסה לפני כשנתיים את אחד מגדולי המומחים לטיפול מיני בארץ, ד"ר יצחק (צחי) בן ציון שאם תעייני באתר איט"ם תגלי שהוא מזכיר האגודה. הטיפול המיני ניתן במספר מרפאות של הקופה - ת"א, אשדוד, ירושלים, באר שבע, יקנעם ובית שמש כאשר המחיר מסובסד לבעלי הביטוח המשלים. הנך מוזמנת להתקשר למוקד זימון תורים בנושא בטלפון 1700507507

מנהל פורום מין ומיניות