שאלה מביכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2012 | 09:37 | מאת: חן

יש לי שאלה קצת מביכה אולי: בעת קיום יחסי מין כשהגבר חודר עמוק יחסית אני מרגישה כאב חד...תהיתי ממה הוא נובע? אולי מחדירה של איבר המין לפתח צוואר הרחם(הרי הוא צר,ובניתוח כשעושים הפלה למשל מרחיבים אותו).האם איבר המין חודר לרחם העת קיום יחסים? תודה:)

שלום לך, כל פעם ששואלים אותי על כאב יש לי תשובה אחת: יחסי מין לא אמורים לכאוב ואם יש כאב מסויים זה משהו שצריך לבדוק אותו. מציעה לך לגשת לרופא נשים, איני רופאה, אך אולי יש איזושהיא דלקת או פטריה באזור שאת מדברת עליו וממליצה לך לבדוק זאת כדי למנוע סבל מיותר. ביחסי מין , איבר המין של הגבר נכנס לנרתיק של האישה ואינו נכנס לתוך הרחם. בעקרון התחושה החזקה יותר בנרתיק, או קצות העצבים ,נמצאים יותר בשליש הראשון שלו הקרוב לפתח. בעומק הנרתיק (הקרוב יותר לרחם)התחושה אמורה להיות פחותה. מציעה לך לגשת לרופא הנשים שלך ולבדוק זאת. מאחלת לך יום טוב, אפרת

01/12/2012 | 04:48 | מאת: חן

בקשר לתשובתך שאיבר המין הזכרי לא נכנס לפתח הרחם,כאשר אני מחדירה אצבע ליצמי אני מרגישה את פתח צוואר הרחם הוא קרוב ואפשרי להכניס אצבע לתוכו( לא שניסיתי.)אז איך זה שהאיבר מין לא נכנס ?

מנהל פורום מין ומיניות