סקס שורף....................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/10/2012 | 18:18 | מאת: מאי

היי אני וחבר שלי בני 20, אני על גלולות אז אנחנו שוכבים בלי קונדום כשאנחנו מקיימים יחסי מין זה שורף לי מאוד...במיוחד אחרי הסקס כשאני הולכת לשירותים אני ממש עוברת גהנום...זה שורף לי ברמה שאי אפשר לתאר במילים! שורף כמו אש...וזה מייאש אותי כי לא בא לי לשכב איתו כי אני יודעת שאחרי זה ישרוף לי ואני אסבול אז לא בא לי...וזה גם גורם לי לחוסר חשק רק בגלל זה! מאיפה זה בא? למה שורף לי כל פעם(תמיד תמיד כל פעם אין פעם שלא...) זה משהו אצלו? זה משהו אצלי?? איך בודקים את זה? ממש מדכא =( תודה רבה...

שלום לך, מציעה בראש ובראשונה ללכת לרופא נשים ולהיבדק ולשוחח איתו (או איתה) על זה. במידה והכל תקין מבחינה פיזיולוגית ואין איזושהיא בעיה בריאותית או הורמונלית , שווה לבדוק דברים נוספים. דבר ראשון, אני מבינה שבשל תחושותייך קיימת ירידה בחשק לקיום יחסי מין .( וניתן להבין זאת לאור תחושותייך וסבלך בעת קיום יחסי מין). אך, האם מעבר לכך יש אילו שהן חרדות או דברים אחרים שמשפיעים על החשק שלך? אלו יכולים להשפיע גם על תגובת גופך בעת קיום יחסי מין כמו למשל ירידה ברמת הסיכוך. מה שבטוח, כל עוד עד חשה כך ועד שלא תבדקי זאת, (ממליצה לשתף את בן זוגך בכך), להערכתי אין טעם שתמשיכו במצב בו את סובלת כך, לקיים יחסי מין. מיניות זה דבר שאמורים להנות ממנו ולא לסבול . במידה והכל תקין פיזיולוגית יתכן שיש אילו שהם קשיים או מעצורים נפשיים פנימיים או כאלו שקשורים בקשיים מסויימים בקשר ואז מומלץ לפנות למטפל מיני מוסמך לשם הבנתם ובדיקתם. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות