דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/10/2012 | 15:50 | מאת: מעין

התחלתי לקיים יחסי מין לאחר 5 שנים של הפסקה. מאז לפעמים יש לי דימומים קלים לאחר קיום יחסי המין, ובנוסף יש מקום שכואב בשפתיים החיצוניות של הנרתיק. האם זה נורמלי? יכול להיות שזה בגלל שהרבה שנים לא הייתי פעילה?

שלום לך, נשמע לי שכדאי לבדוק זאת עם רופא נשים. אם ממשיך הכאב בקיום יחסי מין, שווה לבדוק זאת עם רופא נשים או רופאת נשים שהם גם סקסולוגים. ניתן למצוא כאלו באתר של איט"ם -איגוד המטפלים המיניים המוסמכים בארץ. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות