הרבה זרע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/10/2012 | 22:48 | מאת: חגית

החלטנו לתחיל קיום יחסים ללא קונדום עקב החלטה על נישואין בעבר היה לי איתו בעיה עם גודל ועובי איברו ואשכיו לאחר ייעוץ פה עברתי טיפול להרחבת פתח הנרתיק וזה מצויין אבל קיימנו ייחסים עם קונדום עכשיו ללא וזה קצת התחיל להגעיל אותי עם יציאת הזרע שלו בכמות רק לאחרחמש דקות פלוס מינוס נרגע לו רפלקס יציאת הזרע וזה התחיל לדחות אותי קצת הכל מסביבי ניהיה מטונף ואח"כ יותר מיום יוצא לי מהנרתיק זרע וזה ממש לא מריח טוב האם לגרום ע"י שאני מכווצת תנרתיק ואז מוציאה את איברו או מה לעשות בתוכי זה קצת דוחה אותי

שלום לך, חשוב שתדעי שקשיים שאת מדברת עליהם במיניות כמו דחייה מדברים מסויימים כמו אברי מין, נוזלים למיניהם כמו נוזל זרע, ברב המקרים יושבת על דברים עמוקים יותר. איני מכירה אותך, אך די ברור לי שזה משהו את צריכה לבדוק יותר לעומק. ממה נובעת דחייה זו ומה הסיבות לה ורק אז ניתן יהיה לטפל בה ואולי לשנות אותה. לצורך כך מומלץ להגיע למספר שיחות למטפל מיני מוסמך על מנת לבדוק זאת. אני שומעת שזה מפריע לך אישית וגם לעצם היחסים ביניכם אז נשמע לי ששווה לך לעשות זאת. אשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות