דאגה קלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/10/2012 | 12:23 | מאת: ערן

1. הייתי עם בחורה שהייתה במחזור. הכנסתי לה אצבע והיה דם.. אחרי זה עשינו את זה עם קונדום וכשהוצאתי היה דם על הקונדום.. הקונדום לא נקרע. האם יש לי צורך לדאוג שאולי נדבקתי במשהו (אם יש לה)?? 2. היא ירדה לי. לא גמרתי. האם היא צריכה לדאוג שנדבקה במשהו (אם יש לי)?

שלום לך, אתה מעלה שאלה שעולה כאן מידי פעם בפורום, ממה וכיצד ניתן להידבק בעת קיום כל מיני סוגים של מגע מיני, מוגן או לא מוגן. מציעה לך אם אתה חושש לקבל מידע מפורט יותר מ " מרפאת לוינסקי" .מרפאת לוינסקי הנה מרפאה קהילתית לאבחון, טיפול ומניעת מחלות מין.ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-5373738, טלפון במרפאה, פקס: 03-6875157 מענה טלפוני בשעות קבלת הקהל שעות פתיחת המרפאה יום א' 16:00-20:00 יום ב' 13:00-17:00 יום ג' 15:30-20:00 יום ד' 13:00-17:00 יום ה' 09:00-12:30 לצורך ביצוע בדיקות יש להגיע עד חצי שעה (30 דק') לפני שעת הסגירה הרשומה לעיל. בשל העומס הרב מומלץ לקבוע תור מראש. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות