חוסר חשק מיני פתאום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/10/2012 | 16:24 | מאת: מודאג

אני בן 40 בריא בדרך כלל ועברתי הרבה בחיים עם נשים כולל סקס טוב איתן .יוצא עם מישהי חמישה שבועות שאותה אני אוהב מאוד בהתחלה היה סקס טוב הגעתי לזיקפה טובה מאוד מההתחרמנות איתה אחרי יומיים שבאנו לעשות סקס פתאום לא הייתי חרמן כאשר בסקס השני בנינו בהתחלה לא הייתה לי זיקפה אבל בסוף זה הצליח , עכשיו פתאום אני לא מתגרה מכלום אפילו לא מסרט ארוטי או פורנו . ושהחברה שלי נוגעת לי בפין שום דבר לא מתגרה והחשש שלי הוא לאימפוטנציה ואני נכנס לסרטים מזה . אולי זה המתח בבית אצל הוריי הוא הגורם לאיבוד החשק או שאני מקורר ומנוזל ? שקלתי שזה אולי מסיגריות שאני מעשן אבל לא הגיוני כי שאני מעשן קופסא ביום וחצי תמיד אני מתגרה ומגיע לזיקפה . מה הסיבה יכולה להיות עיזרו לי בבקשה ?

שלום לך, בראש ובראשונה הייתי מציעה לך לנסות ולהרגע מהסרטים והחששות. מבינה את דאגתך, שכן בעבר הכל היה תקין ופתאום אינך יודע או מבין מה השתנה. חשוב לי לציין עובדה שפעמים רבות איננו מודעים לה, שהתפקוד המיני משתנה עם הגיל ומה שהיה נכון ואפשרי בגיל 18, לא בהכרח נכון ומתאים בגיל 40. התגובה המינית הולכת ומואטת ועם הגיל איבר המין של הגבר זקוק ליותר גירוי או לגירוי חזק יותר, על מנת להגיע לזיקפה. זאת אומרת שאיך שהכרת את עצמך בעבר, אולי כבר לא ממש נכון להיום מבחינת אופי המגע והגירוי להם אתה זקוק עכשיו. עם הגיל אצל הגבר יכולה להתחיל ירידה בהורמון הטוסטסטרון, ירידה בהורמון זה עלולה להשפיע על התפקוד והתגובה המינית וזה משהו שניתן לבדוק אצל רופא משפחה . כמו כן, יתכן ויש גורמים נוספים שמשפיעים בתקופה זו על החשק המיני שלך מעבר לכך, מתחים מסויימים בחייך שמטרידים אותך, מחשבות לגבי בת הזוג או חשש ממחויבות למשל, או מצב רוח ירוד ודכאון שיכולים גם הם להשפיע על חוסר חשק מיני ועל חוסר חשק לדברים אחרים בכלל.. אני מבינה את הלחץ שלך, אך לא מדובר באימפוטציה כי אם במשהו זמני שקורה לך כרגע ששווה לבדוק את הגורמים לו ולטפל בהם. במידה ותתקשה לפתור זאת לבדך או המצב לא ישתנה, תוכל להתייעץ עם מטפל מיני מוסמך לכמה מפגשים ולנסות לבדוק ולהבין במה מדובר. בכל מקרה אל דאגה, ברגע שמבינים מה הסיבה למצבים אלו בהחלט יכול להיות פתרון. מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות