גלולות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2012 | 22:21 | מאת: א.ב

אני בת 26 אחות במקצוע. מקבלת גלולות מזה 7 חודשים. כבר 5 חודשים אני עצבנית. לא בא לי לקיים יחסי מין עם בעלי. קצת דכאונית. מסתכלת על החיים בצורה לא אופטמית. מסרבת מגע מבעלי. מה עליי לעשות? להפסיק את הגלולות? להוסיף עוד תרופה? להחליף גלולות?

שלום לך, לחוסר חשק אצל אישה יכולות להיות סיבות רבות. החל מסיבות הורמונליות ופיזיולוגיות שקשורות בגלולות ושינויים הורמונליים וכלה בעייפות, מצב רוח, קשיים ביחסים עם בן הזוג ועוד... חשק של אישה הוא דבר מאד מורכב ויש הרבה מאד גורמים שמשפיעים על עליתוועל ירידתו. את מדברת על עצבנות, מצב רוח מדוכא וחוסר חשק למגע עם בעלך.... ומאשימה בכל את הגלולות... אני הייתי מציעה לך לבדוק זאת יותר לעומק. גם דכאון יכול לגרום לחוסר חשק ולעצבנות ומרירות... שווה לראות מה המקור האמיתי לכל זה ויתכן שהוא לאו דווקא תרופתי.. אלא יושב על קושי ביחסים, או על דברים אחרים. לגבי הגלולות במידה ואולי אינן מתאימות לך שווה גם להתייעץ עם רופא הנשים שלך. הייתי מציעה לך במקרה זה לגשת למספר שיחות עם איש מקצוע וכיון שאת מדברת על ירידה בחשק, אולי אפילו מטפל מיני. שווה שתבדקי ותביני מה קורה לך כדי שתוכלי לטפל בזה ולשנות את זה אם זה מפריע לך. אשמח לסייע [email protected] או 0544905773, שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות