חושב שיש לי בעיה חמורה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/09/2012 | 15:20 | מאת: אריאל

אז ככה אני נער בן 17 שמאונן מגיל 11 ולמד בעצמו איך לאונן כל חברי מאוננים עם היד ומשפשפים בצורה הרגילה ואילו אני שוכב על הבטן ולוחץ על הרצפה עם איבר מיני קראתי באינטרנט ולמושג קוראים "Traumatic Masturbatory Syndrome" וכתוב באינטרנט שזה פוגע במערכת העצבים ושתיהיה לי בעיה לקיים יחסי מין זה נכון?

שלום לך, אני שומעת את דאגתך וחששותיך. הינך נער בן 17 וגילית צורת אוננות שהתאימה לך ואתה חושש בגללה. עם זאת, חשוב שתדע שזה קורה לנערים רבים ועם למידה של צורות אוננות אחרות ולאחר מכן היכרות והתנסות מינית עם נשים ניתן לשנות זאת. במידה ואתה חושש מכך שעצם צורת האוננות עלולה לפצוע אותך או לפגוע בך פיזית הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא שהוא גם סקסולוג(ניתן למצוא רופאים כאלה באתר ל איט"ם- איגוד המטפלים המיניים בארץ). כמו כן במידה ותמשיך להיות מוטרד לאחר הבדיקה הרפואית, תמיד תוכל ללכת למטפל מיני מוסמך על מנת לבדוק כיצד ניתן לשנות את הרגליך. מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות