חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/09/2011 | 11:00 | מאת: ר

אני נוטלת גלולות בתחילתה של החפיסה ה 2 ואתמול קיימתי יחסי מין זה בחים לא קרה לי בעבר דיממתי ממש באמצע היחסים והיום יום למחרת אני טיפה עדיין מדממת... מזה אומר ומה עליי לעשות? האם להמשיך כרגיל עם הגלולות? האם יש סיבה לדאגה שחלילה נכנסתי להריון ואולי כדאי לקחת פוסטינור?  מזה אומר?

23/09/2011 | 14:22 | מאת: אפרת מנור

שלום לך, אני מציעה שלא תקפצי למסקנות ומעשים חפוזים. תמשיכי לקחת את הגלולות ותלכי אל רופא הנשים שלך להיבדק, אני בטוחה שהוא ידע הכי טוב במה מדובר לאחר בדיקה . לפעמים כתוצאה ממעשים חפוזים יכול להיות יותר נזק מתועלת.

מנהל פורום מין ומיניות