תחושת מועקה וחרדה לגבי הזהות המינית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/07/2012 | 01:13 | מאת: מוריה

שלום רב! מזה תקופה אני עוברת את שלב מהו הזהות המינית שלי , אך הוא לא עובר אני יכולה לציין כשאני רואה גברים מסוימים אני כן מרגישה משהו ותמיד חלמתי על גבר ולא על אישה אבל לא פוסק לי ההרגשה כשאני רואה אישה אני מפחדת להרגיש משהו שמא אני לסבית ויש לי הרבה מועקות וחרדות בנוגע לזה וזה פשוט לא פוסק מה שגורם לי פחד אוטומטית להכיר מישהו כי אני מפחדת לגלות בעתיד שאולי אני לסבית ולשקר ולפרק את כל המשפחה זה בחיים אני לא ארצה שיקרה מיד מתחילה תחושת מועקה לעיתים גם כשאני רואה אישה איפשהו בי אוטומטית כאילו כביכול מחפש בכוח שאני ארגיש משהו ואני לא רוצה את זה אנא בבקשה תעזרי לי לדעת האם אני לסבית אחת ולתמיד ואיך מעלימים את התחושה הזאת אני גם יכולה לציין לך שאני דתייה ובילדותי לא יודעת אם מתוך תמימות או לא אבל כן שכן שלי היינו ילדים ניסה להחדיר לי את איבר מינו מתוך הסכמה אבל לא הייתה חדירה זה זכור לי היטב אולי זה קשור אני לא יודעת וגם על זה אני חיה מתוך מפחד איך אני אספר לבן זוג שלי כי אני לא רוצה להסתיר ממנו את זה וזה נורא קשה לי. אפילו מפגש של בנות במשפחה לספא אני מפחדת ללכת מיד מתחילה חרדה שמא אני אתחיל לחשוב על כל עניין האם אני לסבית כי הן יהיו בבגד ים ובאמת נמאס לי אני הכי רוצה בעולם לחיות חיים נורמליים ושלווים כמו כולם ובלי שם חרדות ומועקות למינהם בבקשה בבקשה תעזרי לי תודה רבה!

שלום לך, נשמע שאת אכן חיה בחרדה ומצוקה רבה. מתוך כתיבתך אני חווה בלבול ומצוקה גדולים, בלבול בתפיסת הזהות המינית שלך, כמו גם חרדות מאד גדולות. גם החוויה שעברת בילדותך, לא ברור איך השפיע עלייך והאם נחוותה על ידך כטראומה. את גם חיה בחברה שמצפה ממך להיות משהו מסוים שאת חייבת להיות או צריכה להיות, ואת לא מאפשרת לעצמך באמת לבדוק ולהבין מה את רוצה כי זה נורא מפחיד, אפילו רק לחשוב על זה. נשמע לי שאת צריכה ללכת למספר שיחות יעוץ מקצועיות אצל מטפל מיני מוסמך כדי לנסות לעשות סדר בבלבול ולהבין עם עצמך מה כל כך מפחיד אותך ומה את באמת רוצה מבפנים. אשמח לסייע לך במידת הצורך [email protected] 0544905773 אפרת

19/07/2012 | 00:00 | מאת: מוריה

שלום אפרת לא ציינתי בפניך כמה דברים מה שכיבכול בפועל קורה לי כשאני רואה בת ממש יפה מרגיש לי משהו אבל לא יודעת אם מדובר במשיכה יותר חרדה ולעיתים מרגיש לי הצורך להיות כמוה לא יודעת אם זה משיכה או לא אני כן יכולה לספר לך שהיה לי חבר שגם היתה לי משיכה אליו והכי נהנתי מהנשיקות שלו ולפעמים בראש לא רציתי אבל כשזה באמת קרה בפועל אז כן נהנתי ועוד חבר שהיה לי משיכה אליו חזקה אבל תוך כדי הקשר היה לי את החשש האם אני לסבית עכשיו וזה קרה בשנה שעברה אני לא חושבת ככה לדעתי שמשיכה לגבר יכולה להיעלם בין לילה אבל כל בת שאני רואה ישר מתחיל לי חרדה שאולי אני לסבית אני לא יודעת אני נמצאת בחרדות מתמידות יש לציין שמעולם לא קיימתי יחסים האם אני לסבית או לא כי זה פשוט לא יוצא לי מהראש וכיצד להעלים את המחשבות האלו? בנוסף אני יכולה לשתף אותך למשל שפגשתי היום חברה יפה וישר התחיל לי חרדה כהרגלי אבל לידנו עמד ידיד שפעם ניסינו קשר אבל גילינו שאנחנו לא מתאימים והפריע לי שהוא יסתכל עליה כי היא יותר יפה יותר ממני ולא עלי כי ניראתי לא משהו חח אחרי יום ארוך ולגבי מה שחוויתי בילדות אני לא יודעת אם לקרוא לזה טראומה אני לאט לאט למדתי לסלוח לעצמי ולהבין שהייתי תמימה שהסכימה לעשות שטות שכזאת ואני חושבת שאני לא צריכה להסתיר את זה עם מי שאצא איתו ולגבי יעוץ זה נורא יקר ואני סטודנטית שבקושי יש לה לשלם שכר לימוד בבקשה תנסי לענות לי באופן הזה תודה רבה!

מנהל פורום מין ומיניות