גמירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/06/2012 | 15:38 | מאת: דורי

שלום רב רציתי לבדוק איזה דרכים יש לשפר ולהאריך את משך הסקס עקב גמירה מוקדמת תמידית במהלך הסקס?

שלום לך, חסרים לי פרטים רבים עליך ולכן אין אני יכולה לדעת מה מקור השפיכה המוקדמת עליה אתה מדבר. עם זאת לשפיכה מוקדמת יכולות להיות סיבות רגשיות(כמו חרדה למשל), סיבות הקשורות למערכת היחסים או לקשיים בקשר או ביצירת קשר, או סיבות הקשורות להתנהגות מינית נרכשת כמו אוננות מהירה בעבר וכיוצא בזה. הטיפול בשפיכה מוקדמת יכול להיות בדיקה של כל הסיבות האלו והתייחסות אליהן ויכול לשלב גם טיפול התנהגותי בשיטה הנקראת "עצור- התחל" המסייעת בזיהוי נקודת האל חזור(הנקודה ממנה לא ניתן לעצור את השפיכה) ולימוד שליטה על מנגנון השפיכה, מה שיכול לסייע להארכת הזמן עד השפיכה. ממליצה לפנות למטפל מיני מוסמך שיסייע בטיפול בבעיה. אשמח לסייע במידת הצורך במציאת מטפל מתאים 0544905773, [email protected] אפרת

28/10/2012 | 20:23 | מאת: שאלה

מנהל פורום מין ומיניות