דימום בזמן יחסי מין ללא קשר למחזור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/05/2012 | 12:36 | מאת: רוקסי

לפני כשלוש שבועות השתתפתי באורגיה עם עוד שני גברים ובבוקר הם אמרו שירד לי דם בזמן שקיימנו יחסי מין, שבוע לאחר מכן קיימתי יחסי מין עם עוד בחור והייתי במחזור ולכן קישרתי את הדם מהשבוע לפנני כן למחזור, ועכשיו כבר שבועיים שנגמר המחזור בחור אחד ירד לי ואז הוא התחיל לחדור ופתאום זרם עצום של דם יצא, ולאחר מכן הדימום הפסיק לגמרי, אני לא יודעת אם לקשר את זה למחזור שהיה שבועיים לפני או לאורגזמה שהייתה לי, אשמח אם יינתנו לי אפשרויות והסברים למקרה הנ"ל.

שלום לך, אין באפשרותי לדעת. מציעה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך בנושא.

מנהל פורום מין ומיניות