אחרי 2 ילדים לא מצליחים את השלישי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/09/2011 | 11:31 | מאת: קפוניה

בבקשה עזרה= אני בן 40 אשתי בת 40 יש לנו ילדים בני 14 ו9 אנחנו מנסים 3 חודשים להכנס להריון ולא מצליחים מרוב שהמצב נהיה לחוץ מבחנתי התחלתי לקחת virmax או vigra או tiger מחנות סקס אבל 3 חודשים לא נקלט

שלום לך, קודם כל, שלושה חודשים עדיין לא מעידים על כלום. דבר שני, לחץ בטח שלא יעזור לכם כאן בתהליך הכניסה להריון ועליכם לנסות ולמצוא בראש ובראשונה דרכים להירגע. אני לא מכירה את התרופה שאתה לוקח .. אך מאד ברור שעליכם להיועץ ברופא נשים כאן, שתפו אותו במצב ואולי תידרשו לעבור בדיקות מסויימות. הפיכת הכניסה להריון למשימה מלחיצה עלולה לפגוע בהנאה מהמיניות ביניכם, להכניס מתח לא רצוי ואולי אף ליצור מתחים בזוגיות. ממליצה לכם למצוא דרך להירגע, לעשות ספורט, דברים שאתם אוהבים, או חופש אם מתאפשר ולשחרר קצת את הלחץ. מאחלת לכם הצלחה בהמשך.

מנהל פורום מין ומיניות