לא כמצופה...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/04/2012 | 16:20 | מאת: אריק 123ו

בד"כ אינני נהנה מהאורגזמה כמו שאני מצפה. ישנם פעמים בודדות בהן אני נהנה מאוד, אז אני מרגיש ש'זה זה'. אבל ברוב מוחלט של הפעמים 'זה לא זה', ואני יוצא לא מסופק. יש לזה סיבה, או שזה טבעי? האם יש דרך לשפר? יש לציין, שלבד עם עצמי אני נהנה יותר מעם אשתי... וכן, אשתי תמיד גומרת , אני עובד על זה תמיד. זה קשור? יש לי התחושה שהייתי רוצה שהיא תשקיע בי יותר, ואולי הלחץ הזה שלי שהיא תגמור קודם, פוגע בי. ועוד שאלה, ברוב מוחלט של הפעמים, אינני מרגיש את ההתכווצויות אצלה, הכל די פתוח. זה גם מאוד פוגם בהנאתי, שמתי לב שכשאני נכנס לפני שהיא כמעט גומרת, אני מרגיש יותר. מה אפשר לעשות? תודה רבה לך על תשומת ליבך.

שלום לך, בראש ובראשונה הייתי רוצה להפריד בין מספר דברים. דבר ראשון להתייחס לתחושתך בעת האורגזמה כשאתה עם עצמך- והתחושה שאתה לא נהנה מספיק מהאורגזמה. כשאתה עם עצמך יכולות להיות מספר סיבות: מצב בריאותי- לעיתים אנשים עם מחלות הקשורות לבעיות בכלי דם חווים תחושה חלשה יותר בשעת אורגזמה, חרדות- כשהראש עסוק במחשבות ואין רוגע וריכוז בתחושה לעיתים תחושת ההנאה פוחתת, או העיסוק הבלתי פוסק שלך באיזו רמה האורגזמה שלי במקום לתת לעצמך ליהנות מהתחושה ולנקות את הראש.. כשאתה עם אשתך: אתה מתאר מצב בו אתה מתרכז בעיקר בה ובאורגזמה שלה וכמו שאתה מתאר חש לחץ שהיא תגמור קודם... כבר הלחץ וחוסר המיקוד שלך בעצמך.. " עוזרים" להפחתת ההנאה שלך מאורגזמה. כי בזמן האורגזמה וההנאה אנו חייבים להיות ממוקדים בעצמנו..כשאנו ממוקדים בדברים אחרים ולא מתמקדים כלל בעצמנו ההנאה שלנו פוחתת. עוד דבר- פעמים רבות האורגזמה המושגת באוננות חזקה יותר מאורגזמה המושגת עם בני או בנות זוג מהסיבה הפשוטה שאתה יודע בדיוק מה, איך ובאיזו צורה אתה הכי אוהב ואולי שם אתה יכול קצת יותר להרשות לעצמך להתמקד בעצמך.. ולכן אתה נהנה יותר. נסה לשתף את בת זוגך במה אתה אוהב ואיך הכי מתאים לך. מה שהייתי מציעה לך הוא קודם כל בחינה של מצבך הבריאותי והאם יש לו איזושהיא השפעה.לשם כך פנה לרופא המשפחה שלך לבדיקה פיזית. ממליצה לך, לנסות להירגע ולנקות את הראש ולתת גם מקום לעצמך ליהנות בלי לחץ לדאוג כל הזמן לבת הזוג. הייתי מציעה גם לשתף את בת הזוג בתחושתך וברצונותיך במיטה ובמה שמענג אותך ולתת מקום גם לצרכיך. במידה ותתקשה בכך לבדך, תמיד תוכל לפנות למטפל מיני מוסמך למספר שיחות ייעוץ כיצד אפשר לבצע זאת.

24/04/2012 | 21:51 | מאת: אריק123

אכן יש לי ציסטה באחד האשכים, זה קשור? והייתי שמח לשמוע גם על שאלתי השניה (בהודעה הקודמת).

מנהל פורום מין ומיניות