קיום יחסי מין בפעם הראשונה...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/04/2012 | 22:30 | מאת: אדווה

הנני לפני חתונה שתהיה בעוד כ4 חודשים, ואני בתולה אני וארוסי לא נקיים יחסי מין לפני החתונה,אבל העניין של קיום יחסי מין קצת מטריד אותי, אמנם אנחנו נוגעים אחד בשניה ומענגים אחד את השניה אבל לא הייתה חדירה.. אני מאוד חוששת מהחדירה, אני חוששת שיהיה כאב וחוששת מזה שאולי הוא לא יצליח לחדור אלי מהסיבה שאולי החור קטן מידי,האם הוא מתרחב אחרי קיום יחסים בפעם הראשונה? האם יש לך איזה שהם טיפים לקראת קיום יחסי מין על מנת לא להיות לחוצים? אני מבינה שלחץ זה מה שהכי יכול להפריע ולגרום לכאב וכיווץ שרירים, חשוב לציין שאני מרגישה הכי בנוח איתו והכל אבל אני עדיין מפחדת מעצם החדירה והכאב, אם יהיה כזה או שבכלל שיהיה קושי בחדירה, האם יש משהו שאפשר לעשות על מנת שהחדירה "תזרום"..?האם כולן מרגישות כאב בעת קיום יחסי מין בפעם הראשונה?

שלום לך, אני שומעת את חששותיך ודאגותייך לפני " הפעם הראשונה" וחשוב שתדעי שתחושות אלו טבעיות אצל כולן וכולם לפני... ואכן חשוב באמת למצוא דרכים להירגע ולצאת מהלחץ. דבר ראשון נשמע לי שחסר לך מידע. היכן נמצא כל דבר? מה בדיוק קורה ביחסי מין בין גבר לאישה? אני מבינה משאלותייך שאת זקוקה למידע בסיסי, אולי גם בן זוגך זקוק לכך. חשוב שתדעי שלא לכולן הפעם הראשונה חייבת להיות כואבת.. ועוד דבר, הנרתיק (אליו נכנס איבר המין של הגבר בעת יחסי המין) הוא שריר טבעתי שמתרחב ומתכווץ לפי הצורך (הרי משם יוצא התינוק בלידה...) ולכן גודלו הוא לא מה שצריך להטריד אותך. אם את מוטרדת מהאם מבנה גופך ומהשאלה אם כל מערכת המין שלך תקינה, רצוי שתבדקי אצל רופא נשים שיתן לך את כל המידע ותוכלו לשאול אותו שאלות ספציפיות. בכל מקרה הייתי מציעה לך גם לפנות למספר שיחות אצל מטפל מיני באיזור מגורייך שיוכל לתת לך ולבן זוגך את המידע הנחוץ ויסייע בהרגעת החרדה אצל שניכם. אשמח לסייע לפי צורך [email protected] שיהיה שבוע טוב אפרת

מנהל פורום מין ומיניות